Keuze uit drie bouwstijlen

Twee lagen met kap

Hiermee kies je voor een heerlijk ruime woning. Indeling: begane grond, etage en een ruime zolder. Je hebt keuze uit diverse opties. Aantal slaapkamers naar keuze: 2, 3 of 4. Ruime badkamer met 2e toilet, naar keuze toilet separaat mogelijk. Optie voor garage en/of carport en/of dakkapel.

Keuken en badkamer zitten niet bij de prijs in. Wij gaan wel helpen met uitzoeken en zorgen dat het geplaatst wordt na oplevering. Dit scheelt je geld, want er zijn geen administratiekosten verschuldigd.

Vanzelfsprekend is de woning volledig zelfvoorzienend in energie.

De woning kan in 3 verschillende bouwstijlen worden uitgevoerd, van klassiek tot modern.

Basisindeling

Plattegronden

Begane grond

Verdieping

Ruim en royaal

Frans Hals

Een schitterende woning met veel ruimte. De basisuitvoering van dit type met 2 volledige woonlagen en zolder. Met hout afgewerkte topgevels en roeden in de ramen. Wekt royaal zijn eigen energie op.

Rechtlijnig en strak

Karel Appel

De moderne uitvoering van dit type woning. Kenmerkend zijn de rechtlijnige en strakke uitvoering die bij veel mensen populair is. Dus ook hier géén energie meer nodig, uit wat voor (buiten)land dan ook. U wekt het zelf op.

Statig en klassiek

Johannes Vermeer

Deze prachtige woning uitgevoerd in klassieke boerderij stijl, ook met roeden in de ramen. Met alle ruimte en energievoordelen.