NEW - kies voor de toekomst

Comfortabel en bewust leefklimaat

De NEW woning is uiterst vooruitstrevend in het opwekken van de benodigde energie. We passen volop zonnepanelen toe, zodat de zon de benodigde energie oplevert die een gemiddeld gezin met nieuwe, energiezuinige apparatuur in huis nodig heeft.

De opgewekte energie is in die situatie meer dan voldoende voor jouw dagelijkse behoefte. Inclusief energie nodig voor het koken en verwarmen van de woning. We bieden je dus een goed alternatief voor een gasaansluiting. Samen met hoogwaardige en uitgekiende isolatietechnieken biedt de NEW woning een bijzonder comfortabel en milieubewust leefklimaat.

Je kunt heel mooi zien in het energiesysteem hoeveel energie je hebt opgewekt. Maar ook welke apparaten veel energie verbruiken. Zo wordt het bijna een spel om ervoor te zorgen dat je geen energielasten meer hebt.

De woningen worden geschikt gemaakt voor verdere ontwikkelingen in de nabije toekomst. Wil je accu’s in je huis voor energieopslag? Deze komen naar verwachting binnen niet al te lange tijd beschikbaar, wat nieuwe en extra mogelijkheden biedt. Uiteraard lopen wij graag voorop in deze ontwikkelingen.

Welke woning heeft jouw voorkeur?

ervaring - bewuste keuzes - generaties lang

Kies voor NEW wonen!

Wij bij NEW hebben jarenlange ervaring in ons vak. We zijn trots op het vertrouwen dat wij krijgen en dat is iets wat wij koesteren. NEW bouwt voor de toekomst, kostenbewust en duurzaam. Een huis is een investering voor generaties. Dan ga je niet over een nacht ijs. Juist door het kiezen van een energieneutrale woning kies je voor de toekomst, de natuur en het behoud daarvan.

Lees hieronder de verhalen van diegene die al NEW wonen!

Ons huis is een echt thuis.
30-05-2024
Balans tussen modern wonen en duurzaamheid
12-04-2023
Besparen op energiekosten zonder in te leveren op wooncomfort.
08-03-2023