Aandacht voor mens, proces en natuur

Zo bouwen wij NEW!

Het bouwconcept van NEW is gebaseerd op de wens om energie-neutraal te kunnen leven. Voorzien in de eigen behoefte en hiervoor niet meer aangewezen zijn op externe partijen. Dat is toch een droom? De ontwikkelingen om zover te komen zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen. Op dit moment blijft het vraagstuk van langdurige opslagcapaciteit nog deels onbeantwoord, maar ook hier zien we goede vooruitgangen op de markt.

Het concept bestaat uit het aanbieden van Neutrale Energie Woningen waarbij jij een grote mate van vrijheid krijgt om de verschillende mogelijkheden te benutten. Inclusief vrijheid voor wat betreft indeling en gebruik van (bouw) materialen, waarbij het energie-neutrale aspect hét uitgangspunt blijft.

Er zijn diverse mogelijkheden om de NEW woning aan jouw eigen situatie aan te passen. De bouwtijd van de NEW woning is aanzienlijk korter dan de traditionele bouw. Mede als gevolg van een gedegen voorbereiding kunnen we dit waarborgen.

Doordat we uitgebalanceerde bouwmaterialen en oplossingen toepassen, is het mogelijk om de woning zelfvoorzienend te laten zijn. Goed voor het milieu en je portemonnee.

Ontdek de verschillende woningen

BOUW UW DROOMHUIS SNEL EN DUURZAAM

Klaar voor de toekomst met NEW!

Bouw uw droomhuis snel en duurzaam met ons! Bij Neutraal Energie Woning geloven we in kwaliteit boven alles.
Al vanaf € 350.000 woon je in een energieneutrale woning die je geld oplevert! Neem vandaag nog contact op!

Ontdekt alle NEW woning types!

Betrouwbaarheid en ervaring

De communicatielijnen bij NEW zijn kort, open en direct. Jij bent te allen tijde de aanstuurder, maar wij nemen het werk uit handen.

De natuur als energie

Door state-of-the-art zonnepanelen, zo gemonteerd dat het gehele dak strak en naadloos is, kun je in jouw energiebehoefte voorzien.

Toekomstgericht bouwen

Door nu al rekening te houden met toekomstige mogelijkheden en behoeftes, kijken wij veel verder vooruit dan vandaag.

Voor optimale zekerheid

Levering en garantie

NEW biedt jou optimale zekerheid betreffende de bouw en oplevering van je NEW-woning. Geselecteerde partners bouwen je woning en de oplevering zal plaatsvinden onder toezicht van de Vereniging Eigen Huis. Zo ben je verzekerd van een optimale kwaliteit voor jouw NEW-woning.

De financiële afwikkeling van het bouwproject vindt plaats via deelbetalingen.

De woningen worden opgeleverd met de garanties zoals deze overeenkomen met de geldende AVA (Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk 2013).

Vrijblijvend kennismaken met NEW!

Daar kan je op bouwen

Vaste leveranciers

Betrouwbaarheid bereiken we door met een vaste leverancier het casco van de woning prefab te bouwen. Hierbij worden de installatie technische aspecten in de wanden / vloeren ingestort.

Op de bouwlocatie worden deze elementen gemonteerd. Door middel van nieuwe afdichtingsmethodieken realiseren we een zeer hoge mate van luchtdichtheid. Deze schil is van een dusdanige hoge kwaliteit dat dit het energieverbruik sterk vermindert.

Daarnaast worden de dakelementen dusdanig geïsoleerd dat hier een hoge RC-waarde wordt behaald. Precies zoals jij het graag ziet!