Keuze uit drie bouwstijlen

T-model

Zeer ruime woning, voorzien van garage met daarboven een extra kamer op de 1e etage. Mogelijkheid voor 2 tot 6 slaapkamers plus hobbykamer. Indeling begane grond en 1e etage naar keuze uit verschillende opties. Ruime badkamer op etage en separaat 2e toilet.

Keuken en badkamer zitten niet bij de prijs in. Wij gaan wel helpen met uitzoeken en zorgen dat het geplaatst wordt na oplevering. Dit scheelt je geld, want er zijn geen administratiekosten verschuldigd.

Ook deze woning kan in 3 verschillende bouwstijlen worden uitgevoerd, van klassiek tot modern.

Basisindeling

Plattegronden

Begane grond

Hier een uitgebreide tekst die uitleg geeft over de plattegrond. Ook aangeven of je vrijheid hebt in indeling of niet.

Verdieping

Hier een uitgebreide tekst die uitleg geeft over de plattegrond. Ook aangeven of je vrijheid hebt in indeling of niet.

Ruimte en luxe

Jeroen Bosch

Basisuitvoering van dit type. Een schitterende woning met veel ruimte. Als extra is er boven de garage een extra kamer aangebracht. Roeden in de ramen en schitterend uitgevoerd met houtbeslag op de topgevels. Gas en stroom hoeft U niet meer te kopen.

Strak en modern

Pieter Mondriaan

Voor de liefhebbers. Met een moderne en strakke vormgeving. Deze woning staat garant voor een luxe en comfortabel leefmilieu.

Romantisch en klassiek

Rembrandt van Rijn

Een romantische/klassieke boerderij uitvoering. Voorzien van onder andere roeden in de ramen. Een woning die van buiten al knusheid uitstraalt en door zijn uitgekiende energievoorziening een uiterst gerieflijke woonsituatie garandeert.