Keuze uit vier bouwstijlen

Een laag met kap

Een zeer complete woning met mogelijkheid tot een variabele indeling van de begane grond en etage. Keuze uit diverse opties en mogelijkheid voor 2 tot 6 slaapkamers.
Ruime badkamer met 2e toilet op 1e etage en mogelijkheid voor separaat toilet op etage. Optie voor garage en/of carport en/of dakkapel.

Keuken en badkamer zitten niet bij de prijs in. Wij gaan wel helpen met uitzoeken en zorgen dat het geplaatst wordt na oplevering. Dit scheelt je geld, want er zijn geen administratiekosten verschuldigd.

De woning kan in 4 verschillende bouwstijlen worden uitgevoerd, van klassiek tot modern. Allen voorzien in hun eigen energiebehoefte.

Basisindeling

Plattegronden

Begane grond

Verdieping

Comfort en luxe

Jan Steen

De basisuitvoering van dit type. Een prachtige woning, topgevels met hout afgewerkt. Deze uitvoering biedt alle comfort en luxe die U mag verwachten en biedt ook alle groene voordelen door zelf te voorzien in de eigen elektriciteitsbehoefte.

Eigentijds en uniek

Herman Brood

U wilt een degelijke woning die alle voordelen van energie neutraal wonen biedt? Maar U houdt ook van een beetje aankleding? Dan valt U wellicht voor onze eigentijdse uitvoering. Een pannendak welke doorloopt langs een deel van de gevel. Uiteraard alles puntgaaf opgeleverd! En U lacht de gas- en energieleveranciers hartelijk uit.

Strak en modern

Anton Heyboer

Een supermoderne woning, niet alleen voor wat betreft zijn doordachte energiezuinige installaties maar ook qua uitstraling. Vlot en rechtlijnig uitgevoerd en gericht op de toekomst! Energie overhouden en daar nu de financiƫle voordelen van plukken, maar ook (later) de goedkeuring krijgen van Uw kinderen en kleinkinderen omdat U zo serieus met het milieu bezig was toen U voor deze woning koos.

Romantisch en klassiek

Van Gogh

U bent meer romantisch of klassiek ingesteld? Een woning met de uitstraling van een boerderijtje maken wij mogelijk door de toepassing van een aantal details in de afwerking van de buitengevels en de ramen. En uiteraard dezelfde groene voordelen als al onze andere types. U hoeft niet meer voor gas en electra te betalen. Uw portemonnee en ons milieu merken de voordelen.