FLEXIBEL - ENERGIENEUTRAAL - KOSTENBESPAREND - MILIEUBEWUST

Wonen in een NEW woning!

Heb je een kavel en zoek je een energie-neutrale woning? Dan zijn de woningen van NEW zeker iets voor jou! De woningen die met het NEW-concept (Neutraal - Energie - Woning) worden uitgevoerd zijn helemaal klaar voor de toekomst. Je hebt straks geen fossiele brandstoffen meer nodig om de woning te voorzien van energie en warmte. Dus: niet meer afhankelijk van leveranciers. Zo bespaar je vanaf dag één op je energiekosten. Dat is wel zo fijn, toch?

De woningen die met het NEW-concept (Neutrale Energie Woning) worden uitgevoerd, zijn klaar voor de toekomst. Hiermee bieden we je leefcomfort en duurzaamheid op een milieuverantwoorde manier. Qua Rc-waarde (isolatie) en andere opties voldoen onze woningen al aan het toekomstige Bouwbesluit. De aanschafprijs kan iets hoger zijn, maar je verdient je investering al vanaf het begin terug. De woning is goedkoper per maand, ondanks de hogere aanschafprijs.

Je woont al in een NEW-woning vanaf € 325.000,- incl btw!

Zo bouwen wij NEW!

new - Neutraal energie woning

Klaar voor de toekomst

Andere aanbieders zeggen ook dat ze energieneutraal kunnen bouwen. Maar dat doen ze pas wanneer jij het vraagt. Dan gaan zij nadenken over hoe ze dat gaan doen. Het NEW-concept is juist altijd energieneutraal. Het zit in ons DNA. De woningen die wij opleveren zijn om die reden veel beter op diverse gebieden dan het Bouwbesluit voorschrijft. Omdat we jou nu al de woning van de toekomst bieden.

Of je nu met één bouwlaag wilt wonen, met twee bouwlagen of in een T-vormige woning: wij hebben deze drie type woningen al helemaal uitgetekend voor je in elke stijl. Je kunt de woning dus precies zo laten bouwen als jij wilt. Al vanaf € 350.000 woon je in een energieneutrale woning die je geld oplevert! Dat wil jij toch ook?

Ik ben klaar voor de toekomst!

in elke stijl mogelijk!

De types van NEW wonen

Heerlijk wonen!

Eén bouwlaag

Dit type is in vier stijlen te kiezen. Door de woonlaag met een kap heb je een compacte woning waar toch verrassend veel ruimte in zit. Dit type is al beschikbaar vanaf €325.000,- incl. btw.

Ruime verdieping!

Twee bouwlagen

Je ziet het al: dit type woning heeft op de tweede verdieping geen schuine wanden. Dat levert je enorm veel ruimte op! Er zijn drie verschillende stijlen om uit te kiezen. Welke wordt het?

Voor de grote gezinnen!

T-model

Ga je voor een écht ruime woning, dan is dit model geknipt voor jou! De zijbeuk aan de woning kun je helemaal indelen zoals jij dat wilt. We kunnen de woning voor je bouwen in drie verschillende stijlen. Ontdek ze snel!

Onbezorgd wonen!

Zij wonen al NEW

Ons huis is een echt thuis.
30-05-2024
Balans tussen modern wonen en duurzaamheid
12-04-2023
Besparen op energiekosten zonder in te leveren op wooncomfort.
08-03-2023

Bel of mail ons!

Meer weten?

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van NEW wonen? Bel ons!
Wij zitten voor je klaar om je te helpen met je bouwplannen.

telefoon: 06 39 777 336


Mail ons!